Impresszum

nyerokod.hu internetes hírportál az alábbiakban közzéteszi adatvédelmi és adatkezelési politikáját. Ezek alapján kötelességünk olvasóink személyes adatainak bizalmas kezelése, védelme.

Olvasóinkat biztosítjuk arról, hogy minden egyes általa szolgáltatott adat és információ (IP cím, e-mail cím vagy akár a neve) törvényes keretek közt lesz kezelve. Az IP címek csak a saját statisztikai mérések segítségeként lesznek felhasználva.

 

COPYRIGHT

A nyerokod.hu és egyéb kiadványaink tartalmának másodközlése, adatbázisban történő tárolása kizárólag a szerkesztőség előzetes, írásbeli engedélyével történhet (office [at] nyerokod.hu). A honlap tartalmi és formai alkotórészei a közlési engedély beszerzése esetén sem használhatóak fel megváltoztatott formában.

Portáljaink bármely részére hivatkozás helyezhető el más online tartalomban előzetes kérés nélkül. A linkelés megszüntetését azonban oldalunkoz nem méltó körülmények esetén bármikor kérhetjük.

A szerkesztőség mindent megtesz azért, hogy a nyerokod.hu és társoldalain megjelenő információk naprakészek, pontosak és teljesek legyenek, de felelősséget nem vállalunk az oldalainkon szereplő információk felhasználásából eredő következményekért.

Az (x)-szignóval ellátott szövegek, bejegyzések fizetett reklámok, közlemények.

Szerkesztőségünk fenntartja a jogot, hogy a beérkezett írások, fényképek, videók közléséről döntsön.

Copyright (C) 2022 - nyerokod.hu - Minden jog fenntartva.

Együttműködési és egyéb stratégiai kérdésekben az office [at] nyerokod.hu e-mail cimen veheti fel velünk a kapcsolatot.

ajax-icon Betöltés...