Rólunk

A nyerokod.hu oldal egyik célja, hogy kedvező, ugyanakkor hatásos reklám lehetőséget biztosítson kis- és középvállalkozások számára.

A nyereményjáték akciókkal egy olyan megjelenési lehetőséget biztosítunk, ahol a célcsoport tagjai (leendő követők, potenciális ügyfelek) nem szimplán egy hirdetéssel találkoznak, hanem szórakozva, aktívan bekapcsolódnak a reklámozó kampányába. A felajánlott nyereménynek, valamint a a nyereményjátéknak köszönhetően nem tekintik a reklámot egy tolakodó és zavaró tényezőnek, hanem pozitívan értékelik azt. Online felületen - főleg ha közösségi oldalról közelítjük meg - ez messze meghaladja a hagyományos hirdetések hatásfokát, önmagában növeli a hosszabbtávú bizalmat és minimálisra csökkenti annak lehetőségét, hogy egy reklámkampány a visszájára forduljon (tolakodó és unalmas hirdetéssel előfordulhat, hogy elriasztjuk a vásárlót). 

A nyerokod.hu oldal másik célja, hogy látogatóink ingyen és néhány egyszerű feladat elvégzésével több olyan nyereményjáték kampányban vehessenek részt, ahol nem csak kedvezményeket, hanem értékes ajándékokat nyerhessenek. Mindezt úgy, hogy aktív részvétellel nyerési esélyüket is növelhetik. Játékosaink legnagyobb örömére már az indulás pillanatában több száz nyereményjátékot hirdettünk meg oldalunkon, ahol összesen több száz ezer eurós nyereményeket érhettek el. 

Nálunk mind a hirdető, mind a játékos nyer.

Amennyiben Ön is úgy érzi, hogy szertné vállakozását fellendíteni, rajongói táborát, vásárlói listáját kibőviteni, szivesen állunk a rendelkezésére úgy a tanácsadásban, mint a nyereményjáték teljes körű lebonyolitásában.

Nyereményjátékának promoválásáról bővebb információkat itt talál.

Játékra fel. 

ajax-icon Betöltés...